Inschakelen meer weten over de kosten, de duur en de realisatie
Heeft u een opdracht voor ons en wilt u meer weten over de kosten, de duur en de realisatie? Vul dan het onderstaande formulier zo goed mogelijk in zodat wij deze zaken voor u kunnen verhelderen.
Verstuur het formulier
Over ons In het kort even voorstellen
We zijn een jonge en dynamische organisatie met veel kennis van de huidige internet technieken. Al zes jaar lang helpen wij bedrijven en particulieren met problemen en oplossingen in de webtechniek. Hiervoor hebben wij een sterk team van ontwikkelaars die zich inzet om de wens van de klant tot in detail te realiseren.

We werken in IIS en Apache zodat we omgevingen wanneer nodig compleet na kunnen bootsen. De (programmeer)talen die wij als bedrijf ondersteunen zijn: C#, ASP, PHP, Java, C++, Visual Basic, Xcode en natuurlijk ook HTML, CSS, Javascript.
We werken ook veel met OOP, MVC, AJAX, Webservices, Hibernate, RUP, UP, UML en Testen. Hierdoor kunnen zowel analoog en digitaal duidelijk en overzichtelijk werk opleveren.

Kortom voor het bedenken, ontwikkelen en beheren van bestaande of nieuwe (web)applicaties bent u bij ons aan het juiste adres.

KVK: 55011470
Bank: 0105.7853.34
IBAN: NL06 RABO 0105785334
Contact Neem contact op met Vydel
Twijfel niet en vul het onderstaande formulier in. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vydel.nl

Verstuur het formulier