Hoe te werk? Alle fase voor uw product
Elke opdracht gaat via een algemene procedure van een viertal stappen. Binnen deze stappen definiŽren we de wensen van het product en ontwikkelen, testen en implementeren we het product. Om hier een beter beeld van te krijgen staat het stappenplan hieronder nauwkeurig beschreven.

Uw wensen op papier
Het is belangrijk om de wensen van de klant goed in kaart te brengen. Dit doen we door middel van een persoonlijk gesprek of of via de e-mail. Hier krijgt de klant de gelegenheid om alle wensen goed te beschrijven. Na het uitwisselen van de wensen zullen wij een offerte opstellen waar alle wensen in terug komen. Deze wordt door beide partijen (na goedkeuring) ondertekend en pas daarna gaan wij beginnen met het ontwikkelen.

Ontwikkeling
Tijdens de ontwikkeling zullen wij de klant nauwkeurig op de hoogte houden van de voortgang. Dit kan via ons online inkijk domein, per e-mail of persoonlijk op locatie. Hierdoor kunnen wijzigingen snel worden opgepakt en worden verwerkt. Pas nadat de klant tevreden is met het resultaat zullen we doorgaan met het testen.

Testen
Voordat we beginnen met testen wordt er een test plan opgesteld. Deze bepaald welke onderdelen "extra" aandacht nodig hebben en dus ook extra goed getest moet worden. Het resultaat van het test plan bepaald of we verder gaan naar de eventuele implementatie van het product.

Implementatie
Zonder enige technische kennis is het een uitdaging om het product te implementeren in de "live" omgeving. Hier zullen wij de klant bij helpen en ervoor zorgen dat het product ook in de "live" omgeving goed functioneert.
Over ons In het kort even voorstellen
We zijn een jonge en dynamische organisatie met veel kennis van de huidige internet technieken. Al zes jaar lang helpen wij bedrijven en particulieren met problemen en oplossingen in de webtechniek. Hiervoor hebben wij een sterk team van ontwikkelaars die zich inzet om de wens van de klant tot in detail te realiseren.

We werken in IIS en Apache zodat we omgevingen wanneer nodig compleet na kunnen bootsen. De (programmeer)talen die wij als bedrijf ondersteunen zijn: C#, ASP, PHP, Java, C++, Visual Basic, Xcode en natuurlijk ook HTML, CSS, Javascript.
We werken ook veel met OOP, MVC, AJAX, Webservices, Hibernate, RUP, UP, UML en Testen. Hierdoor kunnen zowel analoog en digitaal duidelijk en overzichtelijk werk opleveren.

Kortom voor het bedenken, ontwikkelen en beheren van bestaande of nieuwe (web)applicaties bent u bij ons aan het juiste adres.

KVK: 55011470
Bank: 0105.7853.34
IBAN: NL06 RABO 0105785334
Contact Neem contact op met Vydel
Twijfel niet en vul het onderstaande formulier in. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vydel.nl

Verstuur het formulier