Disclaimer Onze disclaimer
Vydel onderhoudt en wijzigt de website met regelmaat. Het kan voorkomen dat de content onjuist of onvolledig is. In geen enkel geval is Vydel verantwoordelijk voor de gepubliceerde content, gekoppelde bestanden en/of verwijzingen op www.vydel.nl. Alle auteursrechtelijke beschermde werken zijn eigendom van Vydel en een bezoeker mag dit niet publiceren of verveelvoudigen zonder schriftelijke toestemming van Vydel.
Over ons In het kort even voorstellen
We zijn een jonge en dynamische organisatie met veel kennis van de huidige internet technieken. Al zes jaar lang helpen wij bedrijven en particulieren met problemen en oplossingen in de webtechniek. Hiervoor hebben wij een sterk team van ontwikkelaars die zich inzet om de wens van de klant tot in detail te realiseren.

We werken in IIS en Apache zodat we omgevingen wanneer nodig compleet na kunnen bootsen. De (programmeer)talen die wij als bedrijf ondersteunen zijn: C#, ASP, PHP, Java, C++, Visual Basic, Xcode en natuurlijk ook HTML, CSS, Javascript.
We werken ook veel met OOP, MVC, AJAX, Webservices, Hibernate, RUP, UP, UML en Testen. Hierdoor kunnen zowel analoog en digitaal duidelijk en overzichtelijk werk opleveren.

Kortom voor het bedenken, ontwikkelen en beheren van bestaande of nieuwe (web)applicaties bent u bij ons aan het juiste adres.

KVK: 55011470
Bank: 0105.7853.34
IBAN: NL06 RABO 0105785334
Contact Neem contact op met Vydel
Twijfel niet en vul het onderstaande formulier in. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vydel.nl

Verstuur het formulier